Pentagon Romania - PTG
Importator si Distribuitor autorizat al produselor Nextorch in Romania.
Lanterne profesionale de vanatoare sau tactice, tip breloc, pentru cap, pentru bicicleta, accesorii, etc.

"Întotdeauna soluția potrivită "® - Din 1991!

Lanterne profesionale - NEXTORCHDespre NEXTORCH

NEXTORCH, mândria de a fi designeri și producători de lanterne ce echipeaza poliția și sunt standardul național al Chinei
Încă de la începuturile noastre, accentul unic pentru NEXTORCH a fost de a realiza produse de iluminat portabile superioare.Folosind cea mai avansata tehnologie de iluminare, am încorporat cele mai luminoase surse de lumină disponibile în timp ce ajunge la o eficiență maximă pentru alimentarea cu energie electrică.Pentru durabilitate, longevitate și ușurința de transport, ergonomic, lanternele NEXTORCH au carcase de aluminiu, produse de calitate aerospațială 6061-T6 de tip Mil-Spec III finisaj greu anodizat. Pur și simplu NEXTORCH oferă "soluția Strălucitoare" pentru produse de iluminat portabile, care sunt puternice, eficiente, fiabile și compacte. 

În 2006, NEXTORCH a fost contractat de către Ministerul chinez al Securitatii Publice a proiecta si dezvolta un standard al guvernului chinez problemă lanterna mai mare.De atunci, NexTorch a echipat poliției, cu peste 1,2 milioane de lanterne, care deservesc în prezent, ofițerii de poliție în materie de siguranță publică, securitate, combaterea criminalității și a terorismului. 
Ghid Alegere Lanterna
Asociația Nationala SUA a Producătorilor de produse electrice (NEMA) a publicat ANSI / NEMA FL 1-2009 Standardul de Baza de Performanta pentru Lanterne. Acesta este primul și cel mai ușor de recunoscut standard în industria lanternelor la nivel mondial și introduce definiții și metode de testare de performanță de bază ale lanternelor, precum și  marcaje asociate. Produsele Nextorch TM sunt mândre să urmeze și să sprijine orientarea sa de a garanta strict calitatea produselor sale. 

PLATO - Organizația Producătorilor Americani de Lanterne Portale a fost formata în 2010 de companiile implicate în fabricarea și vânzarea de instrumente de iluminat portabile.
Membri de bază sunt: Surefire, Streamlight, Panasonic, Energizer, 511, Nextorch 
• Ajută pentru a impune utilizarea corectă și transparentă a standardelor din industrie, se angajează să susțină FL-1 standardul ANSI / NEMA 
• Acordă asistență în dezvoltarea de alte produse de securitate și standarde din industrie 
• Asigura o protecție și ajutor împotriva publicității false și practicilor comerciale neloiale similare în industrie 
• Asigurară unui forum de învățământ pentru membrii și furnizează materiale educaționale 
• Reprezintă industria publicului și guvernului 


* Dacă sunteți un polițist, vă veți gândi despre luminozitate în primul rând. 
* Dacă sunteți în securitate, vă veți gândi despre cheltuielile pe baterii în primul rând.
* Dacă sunteți fani în aer liber, vă veți gândi cu privire la greutatea și volum în primul rând. 
* Pentru uz general, vă veți gândi la timpul de funcționare a bateriei în primul rând. 
............ 
Acum, cand criteriile de alegere sunt clare, puteți alege lanterna după următorii factori: 

* Luminozitate 
Este determinată de bec. În general vorbind, HID> bec umplut cu gaz Xenon> LED-uri. Dar cum alegi 
lanternele cu aceleași tipuri de bec? Puteți face referire la caietul de sarcini pentru luminozitatea exactă. Lanternă cu lumeni mai mulți este mai luminoasa. 
De exemplu, T6A cu 80 de lumeni poate crea o lumina evidentă

* Acumulator 
Bateriile reîncărcabile poate satisface utilizatorii obisșnuiti economisind cheltuieli de baterii. RT3 & RT7 folosesc baterii reincarcabile cu litiu NT18650. 
Bateriile cu litiu sunt caracterizate în greutatea scazuta și o intensitate ridicată de ieșire a curentului. Bateriile normale AA cu curent scăzut și de asemenea, preț scăzut, puteți cumpara de oriunde te afli. NexTORCH cu concepția speciala Magic Max cu două căi de alimentare cu energie de baterie litiu și baterie AA, va furniza vă luminozitate oriunde vă aflați. 

* Durata de viață a bateriei 
Luminozitate și timpul de funcționare sunt întotdeauna invers proporționale cu asta . În general vorbind, timpul de funcționare este în ordine inversă cu luminozitatea. 
HID <umplute cu gaz Xenon bec <LED-uri.  

* Volumul & Greutatea
Pentru utilizatorii în aer liber, volumul și greutatea sunt primele lucruri pe care le-au considerat. MM este prima alegere pentru dimensiuni mici. Seria GT6A din fibra de nailon durabil este prima alegere a sursei de lumina. Mai mult, fiecare lanternă diferă ca greutate și caracteristici. 

* Durabilitatea 
GT6A este fabricat din fibra de nailon durabil, care poate rezista la uzură și presiune. Cu excepția GT6A, toate lanternele NexTORCH sunt facute din aluminiu aerospațial 6061-T6 și prelucrate de către CNC-uri, mașini de prelucrare de înaltă precizie, care permite firmei noastre realizarea unor produse și durabile. Suprafața lanternei este finisată de Mil-spec puternic-anodizat tip III, care ne permite produselor ușor de purtat și rezistente. 

* Întreținere 
NEXTORCH prezinta gama completă de accesorii pentru a spori utilitățile lanternelor. Instrumente de curățare speciale pentru lentile LC6,  unsoare de întreținere din silicon SL6, bec de rezervă unitate V36/V66/V72 poate aduce la tine confortul modernizarii și întreținerii. 
Husa de lanternă (LT2113, V1438), șnurul (G46-A) poate face transportul lanternei mai ușoara și inteligentă. 

Catalog lanterne Nextorch

Click pe fotografie!


Catalog Lanterne Nextorch
 

 

Magazin-Online lanterne

Click pe fotografie pentru a intra in categoria corespunzatoare din magazinu online


Poza subcategorie
Poza subcategorie
Poza subcategorie
Poza subcategorie
       
Poza subcategorie
Poza subcategorie